Ciao! Het is weer zover: tijd voor een kleine interieur én life update. Een bijzondere combinatie zou je denken, maar in dit geval eigenlijk niet. Mijn life update is als het ware verwerkt in mijn interieur. Why not? Ik heb toffe nieuwe posters voor aan de muur, die perfect mijn levenslessen weerspiegelen. Ben je benieuwd? Kijk dan snel mee.

Ciao tutti!

Dit jaar bestond voor mij tot nu toe veel uit thuiszitten. Sinds december werk ik niet, vanwege een – best behoorlijke – burn-out. Iets wat ik zelf nooit had verwacht, want dat zou mij nooit kunnen overkomen, maar niets is minder waar. Maar met zoveel dagen thuis, besefte ik meer dan ooit hoe belangrijk het is om een fijn interieur te hebben waar je je ontspannen en thuis voelt. Daarom plaatste ik een bestelling bij Gallerix: drie posters en twee lijsten.

De Ciao poster viel me meteen op en staat voor voor ‘hallo’ zeggen tegen nieuwe dingen, nieuwe perspectieven en manieren van denken. Een levensles die ik echt uit deze burn-out heb gehaald. Daarnaast is de Italiaanse taal een mooie toevoeging, omdat ik initieel graag naar Italië wilde gaan op soloreis dit jaar. Helaas bleek dat niet haalbaar, maar als ik niet naar Italië kan, dan maar een beetje Italië in huis halen 😉

 

 

 

 

En de reis gaat naar..

Voor in mijn grote stellingkast ging ik voor een kleinere poster met koffers op het dak van een auto, inclusief houten lijst. De poster vond ik reislust uitstralen, maar ook de ‘bagage’ die je meeneemt in het leven. Het klinkt misschien wat zweverig, maar voor mij zijn deze combinaties fijn. Levenslessen in posters. In deze stellingkast staan sowieso veel symbolische dingen. De tweede plank is volledig gevuld met kleine cadeautjes met bijzondere betekenissen van vrienden en familie. Soms neem ik even een momentje om een kaart nog een keer te lezen of een voorwerp te bekijken en herinnert me dat weer aan een speciaal moment. Heel fijn!

 

Stapje voor stapje

De mooiste poster is zonder twijfel deze met een klein schildpadje. Onlangs liet ik een tatoeage zetten op mijn enkel: een klein schildpadje dat symbool staat voor de kleine stappen. Voor niet teveel overhaasten of te gretig zijn. En dus ook voor rust vinden en het feit dat alles op z’n tijd komt. Toen ik deze poster zag was ik, zoals je begrijpt, verkocht! Hij past wat mij betreft perfect in mijn posterwand bij mijn eethoek!

Zoals je ziet zijn er veel posters met een verhaal te vinden in mijn huis. I love it! Bij Gallerix vind je veel toffe posters én lijsten van mooie kwaliteit. Ben je op zoek naar inspiratie? Op hun website kun je veel leuke voorbeeld combinaties zien van fotowanden!

Share This