Een van de meest relaxte kledingitems om te dragen in de herfst zijn naar mijn mening absoluut maxi jurken. Het liefst ook nog een beetje zwierig en met een bloempje hier een daar. Afgelopen zaterdag besloot ik mijn nieuwste aanwinst maar eens aan te trekken en vast te leggen met fotografe Karijn. Ik mooie foto’s, zij wat website tips die ze volgens haarzelf wel kon gebruiken. Win win!  Maxi jurken 1 Maxi jurken 2 Maxi jurken 3 Maxi jurken 4 Maxi jurken 5

Jurk Zara – Riem H&M – Tas Primark – Laarsjes Via Vai – Coin oorbellen Laura’s Jewellery – Chain oorbellen Moonloft – Ketting AlieExpress

Maxi jurken zijn de nieuwe spijkerbroeken

Maxi dresses zijn mijn nieuwe spijkerbroeken. Want laten we eerlijk zijn: een strakke skinny is ook niet altijd wat je wilt. Op een gemiddelde doordeweekse dag pak ik dan ook al te graag deze vriend uit de kast: ik vind hem super comfortabel en hij is heerlijk zwierig. Ik word er gewoon instant happy van. Deze gebloemde variant is dan ook mijn nieuwe favoriet. Of ik nog meer op het oog heb? Uiteraard, maar eerst gaat mijn budget naar een hoop feestdagen cadeaus en (hopelijk) een kort tripje naar het buitenland. Maar daarover later uiteraard meer. Deze millennial heeft het er maar druk mee 😉

Herfst in de stad

Geef toe: een stad ziet er toch veeeel mooier uit wanneer er (naast zonnestralen) een hoop gele en oranje bebladerde bomen staan? Ondanks dat de herfst niet mijn favoriete seizoen is, moet ik toegeven dat ik van deze foto’s wel weer erg blij word. Ik ben dol op Groningen in de herfst: de prachtige pandjes in combinatie met herfstige bomen zijn geen verkeerd uitzicht iedere dag, toch?

Een beetje voor jou, een beetje voor mij

Samen met fotografe Karijn struinde ik door de prachtige straatjes van Groningen. We besloten bij het Hooge der Aa deze outfit vast te leggen. Vervolgens ploften we neer bij Tucano Coffee, mijn nieuwe favo hotspot hier, voor (uiteraard) een cappuccino en een bagel. Die hadden we wel verdiend vonden wij. Onder het mom van: ‘een beetje voor jou, een beetje voor mij’ hielp ik Karijn vervolgens met haar website. Na vier jaar communicatie gestudeerd te hebben en acht jaar bloggen kon ik daar best het een en ander aan tips over geven. Al met al een super gezellige middag met een hoop geklets, gefotografeer en gelach!

Share This