Nog nooit eerder kreeg ik zoveel complimentjes over een outfit of kledingstuk als bij dit vrolijke, roze pak. Hij zorgde voor de meeste likes op mijn Instagramfoto ooit, is altijd het gesprek van de dag en het zorgt er simpelweg voor dat iedereen er happy van wordt. Beter kan niet toch?

Met deze outfit kreeg ik de meeste Instagramlikes - 1

Met deze outfit kreeg ik de meeste Instagramlikes - 2

 

Met deze outfit kreeg ik de meeste Instagramlikes - 3

Roze pak Bershka – Shirt Pieces – Schoenen Sperry – Ketting Weekday – Horloge Rosefield – Ring Zinzi – Canvas bag Styletoday

 

Ik zag de combi van een roze pantalon en colbert vorig jaar denk ik al voorbij komen op Instagram bij een aantal bloggers. Toentertijd was dat dacht ik van de WE. Meteen was ik verkocht, omdat ik dol ben op roze én op pakken. Match made in heaven dus. Toen ik dit pak in de etalage bij de Bershka zag hangen twijfelde ik dan ook geen moment: deze moest ik hebben. Aangezien je dit ook weer niet iedere dag aantrekt vond ik het zonde om heel erg te investeren in een eyecatcher als deze.
Toch merk ik dat ik hem met liefde draag op woensdag (want sinds ik dit pak heb, voerde ik ‘On Wednesday’s we wear pink’ in op kantoor bij stage. En daar doen zelfs de mannen aan mee!). Ik vind hem het leukste met een simpel wit shirt en sneakers of simpele schoentjes zoals Sperry’s.
De stadse sfeer in het Belgische Brussel leek me het perfecte moment om deze vrolijke roze vriend aan te trekken en op de foto te zetten. Wat er nog op mijn verlanglijstje staat? Een pak in het donkerblauw met krijtstrepen, een zwarte met sterren en een lichtblauwe variant!

 

Heb jij al zo’n roze eyecatcher in je kast hangen? Of is dit toch net iets teveel van het goede voor jou?
Share This