Wie mijn kledingstijl wel een beetje kent is het misschien al wel opgevallen: je kunt mij uittekenen in basic items in het zwart en wit, met een ‘pop of colour’. Het liefst rood. Onlangs scoorde ik een heel aantal nieuwe items, die ik je in deze look laat zien. Kijk je mee naar de foto’s?

 

Outfit - A pop of colour - 2

 

Outfit - A pop of colour - 4

 

Outfit - A pop of colour - 5

 

Outfit - A pop of colour - 6
Top H&M – Broek Costes – Laarzen ZARA – Baret Primark – Tas Costes – Sterrenketting Love & Pieces – Dubbele ketting Pieces – Ring Zinzi
 
Wanneer ik terug kijk naar mijn looks van de afgelopen tijd is dit toch wel echt een van mijn favorieten. Ik ben sinds kort helemaal fan van pantalon-achtige broeken als deze. De zilverkleurige knopen bij de pijpen maken hem helemaal af. In combinatie met deze heerlijke vrolijke stippenblouse is het echt een look voor mij. De ‘pop of colour’ komt door deze fijne baret, die je meteen dat echte Franse gevoel geeft. Mijn nieuwe fuchsia roze tasje geeft nog net een beetje extra kleur aan deze outfit. I love it!
Share This