Nu het weer steeds kouder (en kouder) wordt, zijn de dagen ook echt korter. Iets waar ik (met mijn inmiddels fulltime baan) niet echt blij van word. Waar je me wel blij mee maakt? Deze grote bos roze rozen, fijne basic shirts zoals deze van Tommy Hilfiger en alles met panterprint.

 

Outfit - Roses are pink - 1

 

Outfit - Roses are pink - 2

 

Outfit - Roses are pink - 3

 

Outfit - Roses are pink - 4

 

 Shirt Tommy Hilfiger via OTTO – Colbert H&M – Jeans ZARA – Jas ZARA – Schoenen Sacha – Tas Sissy-Boy – Oorbellen H&M – Ketting Somewhere Someday – Ringen Zinzi en vintage  

 

Het is alweer een tijdje geleden dat ik een modeblog schreef, laat staan dat ik een outfit post met je deelde. Gelukkig heb ik er vandaag een voor je; en wel een hele vrolijke. Ik scoorde op de markt in Groningen namelijk deze enorme bos roze rozen. Hoe happy word je daarvan!? Met dit koude weer (en ja, speciaal voor de foto liet in mijn sjaal, handschoenen en driedubbele muts thuis) vrolijkt zo’n bos felgekleurde bloemen me zeker op.

Oh en over de outfit: dit is een van mijn favorieten. Een goede jeans (die van Zara zijn ideaal voor mijn niet al te lange benen), fijn basic shirt (deze van Tommy Hilfiger spotte ik bij OTTO en is perfect) en zwart colbert zijn de basis. Natuurlijk konden mijn geliefde leopard espadrilles niet ontbreken. De jas is net als het shirt een nieuwe aanwinst. Kleine kanttekening: hij is zeker niet winter-proof. Enorm mooi, maar totaal niet warm helaas! Dikke sjaals en handschoenen vereist dus.

Hoe ziet jouw favoriete outfit eruit?
 


Share This