Outfit - Vandaag is rood - 1
De prachtige binnenstad van Groningen diende deze keer als locatie voor mijn outfitfoto’s. Ondanks de enorm kou vond ik het tijd om deze felgekleurde outfit aan je te laten zien. Kijk je mee?

 Outfit - Vandaag is rood - 2

 

Outfit - Vandaag is rood - 3

 

Outfit - Vandaag is rood - 4

 

Outfit - Vandaag is rood - 5

 

Outfit - Vandaag is rood - 6
T-shirt Topshop – Colbert Primark – Jeans Mango – Riem Stradivarius – Laarsjes Nelson – Ketting Love & Pieces – Horloge Rosefield – Ring Zinzi
 
Ondanks dat het lijkt alsof deze outfitfoto’s met een temperatuur van een graad of 15 gemaakt zijn was het 2 graden onder nul (!) toen we deze foto’s maakten. Ik installeerde mijn zusje met mijn camera midden op straat, deed vliegensvlug mijn jas en sjaal af en zorgde ervoor dat ze snel foto’s kon maken. Want wauw, wat was het koud!
Deze felroode kleur zorgde voor wat extra kleur in de outfit, wat ik te gek vindt. Wat vind jij? En hoe mooi zijn deze pandjes op de achtergrond? Leuk feitje: over een week verhuis ik van Leeuwarden naar het prachtige Groningen. Dus locaties als deze zullen jullie vaker voorbij zien komen 🙂
Share This