Nog een paar weekjes knallen en dan is het zover: tijd voor een welverdiende vakantie. De laatste weken breng ik natúúrlijk door in een van de fijnste steden van het land: het oude vertrouwde Groningen. Zoekend naar de laatste essentiële zomeritems en genietend van alle mogelijke zonnestraaltjes. Zomerkriebels dus!

 

Outfit - Zomerkriebels in de stad - 1

 

Outfit - Zomerkriebels in de stad - 2

 

Outfit - Zomerkriebels in de stad - 3

 

Outfit - Zomerkriebels in de stad - 4
Off shoulder top Buffalo via LascanaJeans Zara – Colbert Stradivarius – Sandaaltjes Sacha – Zonnebril Ace & Tate – Tas LascanaRing Zinzi

 

Dankzij het fijne voorjaarsweer in Nederland heb ik al de nodige zonnestraaltjes kunnen pakken en ben ik (wel met behulp van een beetje zonnebank) nog nooit zo bruin geweest terwijl ik mijn vakanties nog in het vooruitzicht heb. Zo fijn om eindelijk eens niet met benen als melkflessen op het strand te liggen!
 

Last minute zomeritems

Zelf vind ik het altijd heerlijk om de weken en maanden voor mijn vakantie(s) de laatste zomeritems in huis te halen. Ik scoorde onlangs namelijk deze fijne geprinte zonnebril, luchtige witte off shoulder top en opvallende rode crossbody tas. Alle andere strandkleding en strandaccessoires zoals bikini’s en badpakken liggen alweer een jaar in mijn kast te wachten. Tijd om die weer eens te dragen dus!
 

Mijn vakantieplannen

Na zo lang werken (lees: een jaar zonder echt lang vakantie te hebben genomen) kan ik niet wachten op een aantal weken vakantie. Mijn vakantieplannen? In juli: Marbella en in augustus: Olivella (Spanje) en Sollér en Palma de Mallorca (uiteraard op Mallorca). Houd je mijn Instagram in de gaten voor alle leuke vakantiefoto’s?
 
Wat zijn jouw vakantieplannen?  

 

Share This