Ohja, je leest het goed. Gratis en voor niets naar het Spaanse Sevilla. En dat ook nog eens over twee weken. Zowel de vliegtickets als twee hotelovernachtingen en een fantastische avondbesteding. Benieuwd hoe, wanneer en waarom? Dat snap ik: lees snel verder!

“Pardon? Ik wist niet wat me overkwam toen ik dat las”

Sevilla, de stad van kleur, cultuur, architectuur en niet te vergeten zon. Ook nu, in het herfstseizoen is het daar nog goed vertoeven. Het is er as we speak nog zo’n 25 graden. Niet mis mee. Oke, ik snap dat je nu wel benieuwd bent hoe dit gratis tripje er is gekomen. Ik kreeg de afgelopen week een melding van een Instagram berichtje waarin ik was getagd. “Gefeliciteerd Jolien! Jij gaat samen met Marleen naar de MTV EMA 2019 in Sevilla, Spanje!”. Pardon? Ik wist niet wat me overkwam toen ik dat las. Het eerste wat ik deed was dus ook een hysterisch spraakberichtje sturen naar Jolien (een hele goede vriendin van mij die ik al ruim tien jaar ken). Ze reageerde meteen: “Kun je bellen?”. En óf ik kon bellen. We voerden een gesprek van tien minuten wat bijna in iedere zin ‘o mijn god’ bevatte. Typisch. Maar hoe zat dit nou? Jolien had me een dag daarvoor getagd in een winactie van MTVNL om kaarten te winnen voor de EMA’s in Sevilla. Zo’n tagactie die je vaker voorbij ziet komen en waarvan je weet dat je het toch nooit wint. Deze keer was het lot ons gezind. En hoe.

Plan de campagne voor een weekend Sevilla

Komende zaterdag 2 november moeten we ons om 05.30 (ja echt waar) melden op Schiphol. Nu hoef je niet heel erg slim te zijn om te weten dat er vanaf Groningen midden in de nacht geen treinen gaan naar Schiphol. En het zal ook niet: die vrijdagavond hebben we op kantoor ‘Dé Halloweenparty van het jaar’. Bij zijn is meemaken, zeg ik maar. Een nachtje doorhalen en vervolgens om 01.00 fris en fruitig met de Flixbus richting Schiphol. Dat is het plan. Na wat uurtjes bijtanken in de bus, het vliegtuig en op de hotelkamer kunnen we daarna drie dagen Sevilla verkennen. Zondagavond zijn de EMA’s live vanuit FIBES, Conference & Exhibition Centre met grote sterren als Ariana Grande, Greenday en Martin Garrix. Het hoogtepunt van het weekend. Los daarvan hebben we nog niet echt plannen gemaakt. Mocht je wel eens naar Sevilla zijn geweest: laat dan jouw tips achter in een reactie. Dat wordt zeker gewaardeerd!

How to prepare for the MTV EMA’s?

Tsja, wat draag je the party of the year? Gelukkig is het in Sevilla behoorlijk zonnig en warm, wat betekent dat de jurkjes en blote benen onverwachts toch weer tevoorschijn mogen komen. Iemand nog tips voor een te gekke outfit? Wij gaan ons nog even voorbereiden op deze fantastische spontane citytrip! See you soon! Houd mijn Instagram in de gaten voor alle beelden. Daar houd ik je uiteraard op de hoogte. 

Share This