Vlak voor de kerstdagen schreef ik al over mijn hoogte- en dieptepunten van 2019. Fijn om een heel jaar zo af te sluiten, maar des te fijner om een nieuw jaar ook te beginnen met een lijstje. Ik deel je vandaag namelijk mijn doelen voor 2020. Niet SMART geformuleerd, maar toch wel realistisch en doordacht. Lees je mee?

Nog een soloreis  maken

Op dit moment heb ik in mijn hoofd om tijdens mijn ‘echte’ zomervakantie wederom alleen op reis te gaan. Vorig jaar heb ik een beetje geproefd van het soloreizen door alleen door Mallorca te gaan. Dit jaar wil ik een stapje verder. Ik denk aan een treinreis door Italië, waarbij ik in ieder geval Napels, Pompeï en Rome wil bezoeken. Ik ben ooit eens in Italië geweest toen ik heel jong was, maar daarna nooit meer. Aangezien het treinnetwerk van Italië super moet zijn en het eten en de wijn ook, dacht ik: 1+1=3!

Een e-book schrijven

Ja, je leest het goed. Of dit 100% haalbaar is dat weet ik niet, maar ik wil in ieder geval wel een poging doen. Een goede poging. Voor wie mij al een tijdje kent, weet dat ik van schrijven houd. Ik blog immers al ruim acht jaar. Omdat ik als typische millennial nogal wat heb meegemaakt het afgelopen jaar, heb ik steeds veel opgeschreven. Dit hoop ik dit jaar in een e-book te verwerken. Een gids bomvol verhalen, tips en typische millennial situaties.

Beter voor mezelf zorgen

Je hebt vast gelezen in mijn vorige blog dat het afgelopen jaar vrij pittig was. Daarom wordt 2020 het jaar waarin ik toch echt iets beter voor mezelf wil zorgen: beter eten, bewegen, slapen, ontspannen en ga zo maar door. De afgelopen drie weken ben ik op maandagmiddag naar een millennial training geweest (en er volgen nog twee) samen met een aantal anderen. Iets wat me tot nu toe al enorm heeft geholpen om dit doel te bereiken. Hierover later meer.

Marlennial een boost geven

2020 wordt voor mij tenslotte het jaar waarin ik met deze nieuwe blog een frisse start wil maken en hopelijk een hoop mensen ga inspireren. Denk aan korte interviews, typische rijtjes/cijfers, tips en meer. Welke onderwerpen vind jij interessant om terug te zien?

Vier doelen leek me meer dan genoeg voor de komende maanden. Heb jij doelen voor 2020? En welke zijn dat? Deel ze! 

Share This